Reizen binnen Turkije

COMFORTABEL BINNEN TURKIJE REIZEN

Het openbare vervoer in Turkije is geweldig geregeld u kunt binnenlandse vluchten maken,en de bussen zijn comfortabel om een riet te maken voor korte afstanden.

Reizen binnen Turkije

In Turkije zijn er meer dan vijftig vluchthavens die de grootste steden van Turkije rechtstreek met elkaar verbindt. Bij Turkish Airlines of op vliegtickets websites kunnen eenvoudig vliegtickets geboekt worden tegen scherpe tarieven. Als u dus goedkoop wilt vliegen binnen Turkije naar populaire plaatsen, kijkt u eens bij de verschillendechartermaatschappijen zoals Pegasus Airlines, Atlas Jet, Onur Air en Sun Express. Zij bieden vaak vluchten met een zeer gunstig tarief aan.

Busverbindingen

De busverbindingen in Turkije zijn uitstekend. De bussen zijn comfortabel, rijden regelmatig en zijn stipt op tijd. De treinen zijn over het algemeen trager. Alleen in de driekhoek Ankara-Eskisehir-Konya zijn hogesnelheidstreinen actief.

Huurauto’s

Autoverhuurbedrijven, zijn op alle internationale luchthavens in Turkije aanwezig. Kantoren van zowel nationale als ook internationale bedrijven kan men hier vinden. Het is raadzaam om ruim van te voren online of telefonisch een huurauto te reserveren als u in het hoogseizoen reist.