Wat is precies een e-visum voor Turkije?

9.) Wat is precies een e-visum voor Turkije?

Het is een visum dat u online kunt aanvragen, en het vervangt het visum dat u voorheen bij aankomst in Turkije op de luchthaven kon kopen. Vanaf 1 november 2014 is een digitaal visum verplicht.


Op onze website kunt u het visum gemakkelijk aanvragen en u kunt op vertrouwde wijze betalen met iDeal (Nederland), Mister Cash (België), Paypal, Sofort, creditcard, via een overboeking of als u wilt achteraf als u het visum heeft ontvangen. Zodra wij uw visumaanvraag hebben verwerkt ontvangt u het per visum per mail en kunt u het downloaden en uitprinten.


U dient het uitgeprinte visum mee te nemen en dit visum zal op juistheid gecontroleerd worden bij aankomst in de luchthaven. De gegevens in uw visum bij de aanvraag, moeten overeen komen met de gegevens op uw andere reisdocumenten, vandaar dat het erg belangrijk is de juiste gegevens in te vullen.


De gegevens die u moet invullen zijn uw voornamen, achternaam, adres, geboortedatum en andere paspoortgegevens. Na ontvangst van uw gegevens, vragen wij uw visum aan. Als u het visum voor 23.00 aanvraagt, ontvangt u het visum de volgende dag.


Terug naar veelgestelde vragen

Aanvragen duur slechts 5 minuten

Op onze website vindt u een digitaal formulier wat u kunt invullen.

Levertijd

Bij ons bent u verzekerd van optimale snelheid en effectiviteit.

Veilig betalen met Ideal

100% Veilig betalen met iDEAL, Mister Cash of per overboeking

24/7/365 Support

Als uw vragen of hulp nodig heeft staan wij altijd klaar voor uw.